Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Producció Agropecuària > Mòduls
 
Visita a les obres de recuperació de l'antic camí ral entre Vic i OlotDivendres, 27 de Novembre del 2009
El passat dilluns 23, els alumnes de segon del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Agrària i Jardineria, vam fer una visita de l’estat de les obres del projecte de recuperació de l'antic Camí Ral, entre Vic i Olot, un camí que era la via de comunicació habitual entre les dues capitals durant molt anys i suposava més de 10 hores de trajecte, a peu.
Les obres inclouen un tram de 3,6 km que va des del Molí Vell d'Hostalets d'en Bas fins a l'Hostalot. El tram presenta com a element singular les Marrades del Grau d'Olot a l'alçada de l'Hostal del Grau amb un desnivell de 388 m.
Amb els alumnes vam poder observar els treballs de neteja del camí, estesada de vegetació, recuperació de la calçada, restauració del Pont de l’Hostalot, i també de les marrades, la font de les marrades, entre d’altres. Fou una visita interessant pels alumnes ja que van veure la realitat d’una tasca de recuperació d’una obra arqueològica d'enginyeria civil singular per una zona abrupta amb un elevat nivell d'integració d'orografia extrema i amb un alt valor paisatgístic.


 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10