Enseñanzas
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inicio > CC FF Grado Superior > Laboratori clínic i biomèdic > El curso
 
JOT CFGS LABORATORI DE DIAGNÒSTIC CLÍNICDivendres, 06 de Març del 2015


Durant la setmana de les JOT, els alumnes de primer i segon de laboratori van assistir a xerrades i visites tècniques relacionades amb l’especialitat:
 
-      Visita i xerrada als laboratoris HIPRA d’Amer, en la qual els van explicar el tipus de productes que fabrica l’empresa i la seva comercialització arreu del món així com les línies d’investigació destinades a innovar sobre vacunes i fàrmacs d’ús veterinari. També durant la visita van poder veure les instal·lacions i seguir el procés de producció d’una vacuna.

-    Xerrada sobre les “cèl·lules mare i les seves aplicacions clíniques” a càrrec de la catedràtica de biologia Concepció Ferrés, que de manera molt didàctica i entenedora va explicar als alumnes què són les cèl·lules mare, què ens poden oferir,  quins riscos pot tenir la seva aplicació en pacients i la forma d’obtenir-les al laboratori. Al final es va obrir un col·loqui amb els alumnes els quals van manifestar la seva satisfacció i interès pel tema.

-     Xerrades a càrrec de personal  del laboratori clínic de l’Hospital Josep  Trueta: Marga Llaudet i Laura Vicente, les quals van parlar sobre l’hematologia i bioquímica d’urgències al laboratori i la comunicació dels valors de pànic de les analítiques dels pacients.  

Va resultar una xerrada de caire molt pràctic que va permetre que els alumnes veiessin la tasca d’un tècnic superior de laboratori i la importància dels seus coneixements de cara la salut dels pacients. 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10