Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Escoles Verdes.Dimarts, 04 de Juny del 2019
El passat 28 de maig  un total de 123  alumnes de primària i secundària  de les escoles  La Bòbila , Volcà  Bisaroques i la Pia,   així com  dels  instituts  Bosc de la Coma i   La Garrotxa, van assistir a l’activitat participativa de millora  i coneixement del medi natural i social als Paratges de la Moixina anomenada “ Acció Moixina”.

És una activitat que s’enllaça amb el  Projecte d’Escoles Verdes de la Garrotxa i es realitza una acció d’Aprenentatge – Servei en aquest indret. L’objectiu és retirar els créixens dels diferents recs de la Moixina per posteriorment  assecar-los i portar-los a la planta de compostatge. Els créixens (Nasturtium officinale)  són plantes invasives que degut a la  ràpida colonització en els rierols i aiguamoixos poc profunds , aturen la circulació de l’aigua en aquest ambient,  alterant  l’equilibri de l’ecosistema. Paral·lelament també buscàvem els macroinvertebrats que s’amagaven entre les fulles  i les arrels d’aquesta planta.

L’activitat ha estat organitzada per l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot amb la col·laboració de TOSCA “serveis ambientals d’Educació i Turisme”, amb la supervisió dels tècnics del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Aquesta sortida participativa ,  ha servit com a clausura de les diferents activitats i accions que han anat realitzat els delegats verds dels diferents centres educatius  durant el curs 2018-19 , amb una valoració molt positiva.  


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10