Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
LLIURAMENT DE PREMIS DEL XIV CERTAMEN LITERARI EN LLENGÜES D’ORIGEN DE LA UNESCODilluns, 04 de Juny del 2018
El passat dimarts 31de maig, va tenir lloc a Barcelona el lliurament de premis del XIV Certamen literari en llengües d’origen, organitzat per la UNESCO. Aquest certamen promou el respecte per la diversitat cultural i lingüística, la pau i la convivència a través de la literatura. Concretament,  mitjançant la redacció de textos literaris en les llengües pròpies, comunitàries i extracomunitàries, dels alumnes de les escoles catalanes. El tema d’enguany va ser la ‘Comunicació intergeneracional a l’era digital’.
En Ranjit Singh de 4D va resultar premiat amb el Primer Premi en la categoria de llengües no comunitàries del nivell d’ESO, pel seu text titulat “Tan a prop i alhora tan lluny’. A més, també hi va participar en Nery Emanuel Rodríguez de 4B. Si us ve de gust, podreu llegir la redacció premiada a la ‘Xinxeta’ del mes de juny.
Gairebé tots els alumnes de l’aula d’acollida van voler fer costat als seus companys i van decidir acompanyar-los a Barcelona. El dia es va acabar al Maremagnum i la veritat és que va ser genial.
Enhorabona a tots!


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10