Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Dos primers premis del Salvador Reixach per a alumnes de l’Institut La Garrotxa.Dijous, 19 d'Octubre del 2017

El dia 7 d’octubre, al Santuari dels Arcs de Santa Pau, va tenir lloc  l’acte de lliurament dels XVII premis Salvador Reixach per a Treballs de Recerca i Projectes Finals de cicles.  Dels quatre àmbits que es premiaven (àmbit local, àmbit social, àmbit humanístic i àmbit artístic), dos primers premis van recaure en alumnes que el curs passat feien segon de batxillerat en el nostre centre. Concretament són la Laura Van Berwaer que  va obtenir el primer premi de l’àmbit social i la Iris Rodríguez que va ser la guanyadora del primer premi en l’àmbit de les humanitats.

La Laura va presentar un original treball titulat “The self Unmasked”, en el qual analitzava el fenomen de l’enrojolament facial plantejant bàsicament dues hipòtesis: les seves causes són totalment psicològiques? L’enrojolament expressa inseguretat en un mateix?. La Laura no va poder recollir el premi personalment ja que aquest curs està a Estats Units col·laborant en una entitat de caire social.

El treball de la Iris es titulava “El món al revés: anàlisi lògica d’Alícia al país de les meravelles i d’Alícia a través del mirall” . L’estudi va consistir en una anàlisi rigorosa de les dues obres més famoses del Lewis Carroll. És un treball que destaca per la seva qualitat i per la gran dosi de reflexió que conté. Actualment la Iris està a Barcelona estudiant primer de dret a la Universitat Pompeu Fabra i va poder assistir a l’acte d’entrega de premis.
Des d’aquí volem felicitar-les i desitjar que tinguin molta sort en el camí que han triat.


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10