Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > ESO > Segon cicle > El curs
 
Lliurament de premis del XV Certament Literari en llengües d'origen de la UNESCO.Dimarts, 04 de Juny del 2019
El passat dijous 30 de maig, va tenir lloc a l’escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi de Barcelona el lliurament de premis del XV Certamen literari en llengües d’origen, organitzat per la UNESCO. Aquest certamen promou el respecte per la diversitat cultural i lingüística, la pau i la convivència a través de la literatura. Concretament,  mitjançant la redacció de textos literaris en les llengües pròpies, comunitàries i extracomunitàries, dels alumnes de les escoles catalanes. El tema d’enguany va ser la ‘La felicitat’ i es van presentar 740 redaccions.
En Giorgi Khanyan de 3B va resultar premiat amb el Primer Premi en la categoria de llengües no comunitàries del nivell d’ESO, pel seu text titulat “Al Caucas, la felicitat és la llum?’ La va escriure en la seva llengua materna, el georgià. Si us ve de gust, podreu llegir la redacció traduïda a la ‘Xinxeta’ del mes de juny.
Gairebé tots els alumnes de l’aula d’acollida van voler fer costat al seu company i van decidir acompanyar-lo a Barcelona. El dia es va acabar al Maremagnum i la veritat és que ens ho vam passar genial. 
 
Gràcies pels bons moments que em regaleu! 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10