Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Superior > Patronatge i Moda > El curs
 
Jornada “10 anys innovant en el sector tèxtil”.Dimarts, 29 de Gener del 2019
El passat divendres 25 de gener, el mNACTEC  va acollir la jornada que resumeix l’última dècada del tèxtil: innovació i sostenibilitat, organitzada pels ajuntaments d’Igualada i Terrassa, amb la col·laboració dels ajuntaments de Manresa i Sabadell (ciutats catalanes de la xarxa ACTE) i el suport del SOC i la Generalitat de Catalunya. L’acte va estar presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement i de la sots directora del servei públic d’ocupació.
La jornada va servir per a compartir les accions de política industrial destinades al sector tèxtil-moda més rellevants que s’han implantat entre els anys 2008 i 2018 des dels anteriors ajuntaments.
Al llarg del matí es van exposar  experiències de bones pràctiques i casos d’èxit , de la mà dels seus protagonistes, a més de la ponència El futur del tèxtil-moda, a càrrec de la María Almazán, directora d’Altitude. Programes de formació, xarxes de cooperació i empresaris i dissenyadors que han aconseguit posicionar-se en el mercat.
Aquest esdeveniment va ser un punt de trobada entre persones vinculades a un ens local, emprenedores, empresaris i centres formatius de l’especialitat tèxtil-moda.


 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10