Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > ESO > Primer cicle > Mòduls
 
Classe sense fum.Dimarts, 30 de Maig del 2017
Durant aquest curs escolar 2016-17 els alumnes de 2n d’ESO del nostre institut han participat en el projecte “Classe sense fum”. Es tracta d’un programa de prevenció del tabaquisme adreçat a l’alumnat de 1r i 2n ESO.
El programa parteix del compromís de tot un grup classe de no fumar durant un període de temps no inferior als 6 mesos dins el curs escolar.
Paral·lelament, els grups participants han d’elaborar un eslògan o vídeo amb continguts relacionats amb la prevenció del tabaquisme.
Els alumnes de 2A han obtingut el primer premi en  format vídeo que porta per títol “Joc de fum”. Aquest és un premi a nivell de Catalunya.
Per aquest motiu el proper 8 de juny aniran a recollir el premi al Cosmo Caixa de Barcelona i allà participaran en diferents tallers amb materials sorprenents.
A més a més, el premi també consta d’una estada per a tot el grup durant dos dies en un alberg de joventut de la Generalitat de Catalunya. En aquesta estada podran gaudir d’activitats preparades i dissenyades per a ells.
Aquí teniu l’enllaç per poder veure el vídeo :


 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10