Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Lliçó inaugural : una estona molt agradable amb l'actriu i productora teatral Anna Roca.Dimecres, 11 d'Octubre del 2017

El dimarts dia 10 d'octubre, com cada any per aquestes dates, va tenir lloc la lliçó inaugural d'inici de curs. Aquesta vegada ens va acompanyar l'actriu, productora, professora i directora teatral i garrotxina de l'any 2016 , l'Anna Roca.

A través d'un relat divertit i directe ens va explicar la seva trajectòria professional i també vital. Des de la seva etapa d'adolescent (ens va confessar que era una mala estudiant !), passant per una segona fase on va veure la necessitat de formar-se i superar uns inicis durs en el món del teatre, passant pels seus primers projectes ( “Contencinc”, “La granja més petita del món” ...), el seu gran èxit "Momo" i  fins al nou projecte que veurà la llum en pocs dies, "El secret de la nana". També ens va explicar la seva cara més social i altruista, com a directora de l'entitat "Els Catòlics", i el seu projecte més personal, la seva família.

Al llarg de l'exposició va destacar la necessitat de formar-se, de treballar en equip, potenciar l'autoestima i sobretot la necessitat de fixar-se objectius i superar "les pors" i dificultats que suposen anar creixent i proposar-se nous reptes i projectes.

Moltes gràcies i molta sort en el nou projecte, Anna! 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10