Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Reconeixement per haver obtingut les dues millors notes d’accés a la Universitat.Dijous, 31 d'Agost del 2017
En Denís Poutchnine de segon de batxillerat tecnològic i la Irene Senyer de segon de batxillerat social van rebre el reconeixement de l’Ajuntament d’Olot per haver obtingut les dues millors notes d’accés a la Universitat.
En Denís va obtenir un 9,014 i aquest proper curs anirà a la Universitat Politècnica de Catalunya a estudiar enginyeria en tecnologies aeroespacials; la Irene, en canvi, estudiarà a la Universitat Pompeu Fabra on farà el grau de filosofia,  política i economia, la seva nota d’accés va ser de 9,172.
L’acte va tenir lloc el passat dissabte 26 d’agost, a les 7 de la tarda, al Saló de Sessions de l’Ajuntament. El director de l’Institut Municipal d’Educació, Pep Compte, i el primer tinent d’alcalde, Pep Berga, van atorgar una distinció als dos estudiants de cadascun dels quatre instituts d’Olot que van obtenir les millors notes d’accés a la universitat el juny del 2017. Després d’escoltar els parlaments, en Denís i la Irene van signar al llibre d’honor de la ciutat i van rebre una carta de felicitació i la insígnia de la ciutat en forma d’ala.
Des de l’Institut volem felicitar tan en Denís i la Irene, com tots els estudiants de segon de batxillerat del curs 2016-17 pels bons resultats obtinguts a les PAU. Us desitgem a tots molta sort en els vostres futurs estudis!


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10