Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Aida Borrisser, exalumne de Patronatge i moda, guardonada en els Premis Recerca JoveDilluns, 10 de Juny del 2019
L'acte d'entrega dels Premis a la Recerca Jove (PRJ), corresponent a l'edició de 2018, es va dur a terme el dissabte 1 de juny, a les 12h, a l'Auditori de Barcelona. A l'acte hi va assistir el M.Hble. Sr. Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya, i va comptar amb l'assistència d'autoritats, premiats, representants de centres d'ensenyament, professorat i familiars.
L'acte va ser presentat per Àngels Chacón, consellera d'Empresa i Coneixement, que va encoratjar als joves a fer recerca i investigació. També va ressaltar el fet que una gran part dels treballs presentats i premiats fossin fets per noies.
Durant l'acte hi va haver la intervenció d'en Marcel Ruiz, un alumne premiat en l'edició de 2001, que va expressar als premiats la importància de ser crítics i de tenir un objectiu i seguir-lo amb persistència i determinació fins aconseguir-lo.
L'exalumna del Cicle Formatiu de Patronatge i Moda, Aida Borrisser Garreta, va rebre un dels premis pel seu treball “A.B.G”, consistent en la confecció de roba alternativa personalitzada i disfresses per a cosplayers.
Aquests premis tenen la intenció de fomentar la recerca entre el jovent a partir del segon cicle d'ensenyament secundari.


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10