Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Jornada d'Elaboració de formatges amb llet de vaca.Divendres, 14 de Desembre del 2018
El dia 13 de desembre els alumnes del cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris van assistir juntament amb professionals del sector agroalimentari a una jornada sobre formatges amb llet de vaca organitzada per l'institut i dins el Pla Anual de Transferència Tecnològica impulsat pel Departament d'Agricultura.

Aquesta jornada va ser impartida per la formatgera i biòloga Paula Fonollà de la formatgeria Xauxa de Les Preses.

Durant tota la tarda els assistents van elaborar des de productes frescos com el mató, el recuit o el formatge fresc, fins a un formatge semi curat de farcell, que cada assistent es va poder emportar a casa seva per acabar-li de fer el procés de maduració.



 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10