Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici
 
LA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA CATALANA FA UNA CRIDA A TROBAR PROFESSIONALS FORMATS.Dimarts, 29 de Maig del 2018

Una cinquantena de persones va assistir ahir a la jornada informativa que es va celebrar a la sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior de la UdG sobre els estudis relacionats amb el sector alimentari que s’ofereixen a Girona per part de centres públics.

La Jornada, organitzada conjuntament pel Departament d’Agricultura, Departament d’Ensenyament i Universitat de Girona, va donar a conèixer la realitat que viu el sector, que tot i ser la més important de les comarques gironines en facturació i nombre d’empleats, té un dèficit de professionals qualificats que ocupin els llocs de treball que genera aquesta indústria.

En aquest sentit van intervenir els dos representants de l’agroindústria catalana, el Sr. Pere Cornellà, gerent de Cafès Cornellà i President de Pimec Girona, i la Sra. Gemma Masnou, directora de qualitat de Costa Brava Foods, que van incidir en la necessitat de tenir professionals ben formats, la importància de la col.laboració entre centres formatius i empreses i en la generació actual de llocs de treball qualificats en la indústria alimentària.

Durant la jornada també es van explicar totes les titulacions que s’ofereixen a Girona en l’àmbit de la indústria alimentària, que consisteixen en un Cicle Formatiu de Grau Mig, un Cicle Formatiu de Grau Superior, dos Graus Universitaris i un Màster. En tots els casos es va destacar la alta inserció laboral dels alumnes d’aquestes titulacions, en molts casos propera al 100%, i alguns exalumnes d’aquests estudis van explicar les seves trajectòries professionals.

La jornada va acabar amb la voluntat de les diferents parts de seguir col.laborant per tal de donar resposta a aquesta demanda de professionals que ha de permetre a la indústria agroalimentària mantenir-se al capdavant de l’economia catalana.
  
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10