Enseñanzas
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inicio > CC FF Grado Medio > Elaboració de productes alimentaris > Módulos
 
Elaboració de productes alimentaris
CC FF Grado Medio [ Solicitar información ] [ Me quiero matricular ]
[ El curso ] [ Acceso ] Módulos [ Distribució ] [ Salidas ] [ Actividades ] [ Díptics ]


Elaboració una recepta en anglès.[Categoria 1]Dilluns, 14 d'Octubre del 2019
Al llarg d'aquests darrers anys els alumnes d’EPA elaboren una recepta en anglès, concretament els Chocolate Rocks. Aquesta activitat aquest curs escolar s'ha  realitzat amb alumnes de segon  d’ESO per apropar-los als cic... Leer más
 
 
L'alumnat de 2EPA Obté el primer premi al concurs InTecAA de la UDG.[Categoria 1]Dilluns, 10 de Juny del 2019
Aquest dissabte l'alumnat de 2EPA va rebre el primer premi del concurs InTecAA de la UdG sobre innovació i tecnologia alimentària.El projecte, "Patata Canuva", és una innovació de la tradicional patata d'Olot,... Leer más
 
 
Els alumnes de 1r Agrària visiten l'excorxador de la Garrotxa.[Categoria 1]Divendres, 17 de Maig del 2019
Els alumnes de 1-AG varen visitar el dimecres 15 de maig l' Escorxador de la Garrotxa de l' empresa Olot Meats.L' escorxador es una instal·lació molt moderna i tecnificada que dona servei als ramaders de la comarca i a les empreses del ... Leer más
 
 
Pràctiques a la Fleca Rebull .[Categoria 1]Dimarts, 26 de Març del 2019
"Els dies 8 de febrer i 25 de març els alumnes de segon i primer curs respectivament van poder fer pràctiques a la fleca Rebull, on van aprendre a elaborar coca de brioix i coulants de xocolata.Volem donar les gràcies a l'Is... Leer más
 
 
Desfer Espatlles de Porc.[Categoria 1]Dijous, 14 de Març del 2019
Aquest any els alumnes d'Epa han pogut aprendre la tècnica de desfer espatlles de la mà del carnisser Carlos Oliveras. Han desossat les peces per fer-ne diverses elaboracions al llarg de la setmana: hamburgueses, llonganisses I bulls bl... Leer más
 
 
Visita d'EPA a la Cooperativa La Fageda.[Categoria 1]Dimarts, 12 de Març del 2019
Aquest dilluns 11 de març els alumnes de segon curs d'EPA han visitat les instal.lacions de la Cooperativa La Fageda, on han pogut veure el procés d'elaboració de iogurts i melmelades. A la visita ens ha acompanyat la Judit Cor... Leer más
 
 
Les Jornades d'Orientació Tècnica del cicle d'EPA.[Categoria 1]Dilluns, 11 de Març del 2019
Durant les JOT, els alumnes del cicle d'EPA van visitar vàries empreses del sector alimentari de la província de Girona. El programa de visites va ser el següent:Dimecres 27 de febrer: Al matí visita a l'Escola de Capacit... Leer más
 
 
Visita dels alumnes de Kreas.[Categoria 1]Dijous, 07 de Març del 2019
Ahir els alumnes del certificat de professionalitat de Kreas van visitar el centre. Van realitzar una pràctica d'aletes de pollastre adobades cuites al buit i se'ls va explicar el funcionament del cicle d'Elaboració de Productes Aliment... Leer más
 
 
Pràctica de desfer mitja canal de porc.[Categoria 1]Dimarts, 05 de Febrer del 2019
Els alumnes de primer curs del cicle d'elaboració de productes alimentaris han tingut la visita de Josep Alsina, carnisser professional, que els ha explicat com desfer mitja canal de porc, així com totes les peces que se n'obtenen.... Leer más
 
 
Visita de 1EPA i 2EPA a Llet Pascual.[Categoria 1]Dilluns, 04 de Febrer del 2019
Els alumnes de primer i segon del cicle d'elaboració de productes alimentaris han visitat l'empresa Làctia "Calidad Pascual" de Gurb, on han pogut veure tot el processat de la llet fresca fins a l'obtenció de llet UH... Leer más
 
 
1/7
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10