Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > Sortides
 
Elaboració de productes alimentaris
CC FF Grau Mitjà [ Demanar informació ] [ Em vull matricular ]
[ El curs ] [ Accés ] [ Mòduls ] [ Distribució ] Sortides [ Activitats ] [ Díptics ]

Professionals

Treballador qualificat per compte d’altri en :

  • Elaboració de productes alimentaris
  • Operador de màquines i equips per al tractament i elaboració de productes alimentaris.
  • Operador i controlador de línies d’envasament i embalatge.
  • Recepcionista i magatzemista
  • Abastador de matèries primeres i materials a les línies de producció.
  • Operador de dosificadors.
  • Supervisor/ de línia.


Treballador/a qualificat per compte propi en elaboració de productes càrnics, làctics, conserves ...


Acadèmiques

  • Realitzar un altre cicle de Grau Mitjà per completar la formació.
  • Accedir, a través d’una prova o curs d’accés, a un cicle de Grau Superior de la mateixa família professional o de famílies afins.
  • Cursar Batxillerat.

 

 


Pràctiques a la Fleca Rebull .[Actualitat]Dimarts, 26 de Març del 2019
"Els dies 8 de febrer i 25 de març els alumnes de segon i primer curs respectivament van poder fer pràctiques a la fleca Rebull, on van aprendre a elaborar coca de brioix i coulants de xocolata.Volem donar les gràcies a l'Is... Llegir més
 
 
Desfer Espatlles de Porc.[Actualitat]Dijous, 14 de Març del 2019
Aquest any els alumnes d'Epa han pogut aprendre la tècnica de desfer espatlles de la mà del carnisser Carlos Oliveras. Han desossat les peces per fer-ne diverses elaboracions al llarg de la setmana: hamburgueses, llonganisses I bulls bl... Llegir més
 
 
Visita d'EPA a la Cooperativa La Fageda.[Actualitat]Dimarts, 12 de Març del 2019
Aquest dilluns 11 de març els alumnes de segon curs d'EPA han visitat les instal.lacions de la Cooperativa La Fageda, on han pogut veure el procés d'elaboració de iogurts i melmelades. A la visita ens ha acompanyat la Judit Corom... Llegir més
 
 
Les Jornades d'Orientació Tècnica del cicle d'EPA.[Actualitat]Dilluns, 11 de Març del 2019
Durant les JOT, els alumnes del cicle d'EPA van visitar vàries empreses del sector alimentari de la província de Girona. El programa de visites va ser el següent:Dimecres 27 de febrer: Al matí visita a l'Escola de Capacitaci... Llegir més
 
 
Visita dels alumnes de Kreas.[Actualitat]Dijous, 07 de Març del 2019
Ahir els alumnes del certificat de professionalitat de Kreas van visitar el centre. Van realitzar una pràctica d'aletes de pollastre adobades cuites al buit i se'ls va explicar el funcionament del cicle d'Elaboració de Productes Aliment... Llegir més
 
 
Pràctica de desfer mitja canal de porc.[Actualitat]Dimarts, 05 de Febrer del 2019
Els alumnes de primer curs del cicle d'elaboració de productes alimentaris han tingut la visita de Josep Alsina, carnisser professional, que els ha explicat com desfer mitja canal de porc, així com totes les peces que se n'obtenen.... Llegir més
 
 
Visita de 1EPA i 2EPA a Llet Pascual.[Actualitat]Dilluns, 04 de Febrer del 2019
Els alumnes de primer i segon del cicle d'elaboració de productes alimentaris han visitat l'empresa Làctia "Calidad Pascual" de Gurb, on han pogut veure tot el processat de la llet fresca fins a l'obtenció de llet UHT s... Llegir més
 
 
Visita Valentí Canal.[Actualitat]Divendres, 11 de Gener del 2019
El dimarts 8 de gener el alumnes de 1EPA i 2EPA van tenir la visita de Valentí Canal, veterinari expert en seguretat i higiene alimentària, amb el que van tractar diferents temes sobre el sector, com per exemple la normativa europea i l... Llegir més
 
 
Jornada d'Elaboració de formatges amb llet de vaca.[Actualitat]Divendres, 14 de Desembre del 2018
El dia 13 de desembre els alumnes del cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris van assistir juntament amb professionals del sector agroalimentari a una jornada sobre formatges amb llet de vaca organitzada per l'institut i dins el Pla Anual ... Llegir més
 
 
Visita a Càrniques Celrà i Gironafruits.[Actualitat]Dilluns, 10 de Desembre del 2018
El dilluns 10 de novembre els alumnes del cicle d'Elaboració de productes alimentaris han anat a visitar l'empresa Càrniques Celrà del grup Olot Meats Group, dedicada a l'especejament de carn de porc, des de la canal que els arri... Llegir més
 
 
1/6
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10