Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > El curs
 
Elaboració de productes alimentaris
CC FF Grau Mitjà [ Demanar informació ] [ Em vull matricular ]
El curs [ Accés ] [ Mòduls ] [ Distribució ] [ Sortides ] [ Activitats ] [ Díptics ]

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Elaboració de productes alimentaris

Aquests estudis estan encaminats a proporcionar els coneixements necessaris per elaborar i envasar productes alimentaris d’acord amb els plans de producció i qualitat, efectuant el manteniment de primer nivell dels equips i aplicant la legislació vigent d’higiene i seguretat alimentària, de protecció ambiental i de prevenció de riscos laborals.

Objectius

Adquirir els coneixements i destreses necessaris per treballar en qualsevol empresa dedicada a produir, transformar, preparar, distribuir i comercialitzar productes alimentaris.

Organització

Durada : 2.000h
Distribució : intensiu, dos cursos en modalitat DUAL
Horari : tardes


VISITA ISIDRE CASALPRIM DE PRAXAIR[Actualitat]Dilluns, 28 de Maig del 2018
El dimarts passat els alumnes de segon curs d'EPA van rebre la visita de l'Isidre Casalprim, representant de l'empresa Praxair dedicada a la distribució de gasos, gran part d'ells per indústria alimentària.Amb ell vam envasar... Llegir més
 
 
VISITA A COLLVERD I PACFREN[Actualitat]Dijous, 17 de Maig del 2018
Els alumnes d'EPA han anat de visita a dues empreses situades al polígon industrial de Vilamalla.La primera d'elles ha sigut Collverd, empresa dedicada a l'elaboració de productes derivats de l'ànec, com ara magret, cuixa condi... Llegir més
 
 
Visita formatgeria Mas Farró - 2EPA[Actualitat]Dilluns, 23 d'Abril del 2018
El dilluns 16 d'abril els alumnes de segon curs d'Elaboració de Productes Alimentaris van visitar la formatgeria Mas Farró on van poder veure el procés d'elaboració del formatge curat d'ovella.... Llegir més
 
 
Elaboració arròs SAME-1EPA[Actualitat]Dijous, 15 de Març del 2018
Dilluns passat ens va visitar la Jaha Jamegay, una ex alumna del cicle d'EPA que va ensenyar als alumnes de 1EPA a elaborar l'arròs Same que és un producte típic de Gàmbia i Senegal a base d'arròs, pollastre i veget... Llegir més
 
 
Visita Can Maia - 2EPA[Actualitat]Dijous, 08 de Març del 2018
El dilluns a la tarda els alumnes de 2EPA van visitar l'empresa Can Maia, situada al cor de la Fageda i dedicada a l'elaboració de conserves vegetals.La seva propietària, la Montserrat Miralles, ens va explicar els procés de prod... Llegir més
 
 
Alumnes 1EPA, visita Escola de Capacitació Agrària de l'Empordà.[Actualitat]Divendres, 16 de Febrer del 2018
El dimecres 15 de febrer pel matí, els alumnes de 1EPA van anar de visita a l'Escola de Capacitació Agrària de l'Empordà, on els seus professors del CFGS de processos en i qualitat en la indústria alimentària... Llegir més
 
 
Visita del cuiner professional, Javi Benavent, als alumnes d'EPA.[Actualitat]Dimecres, 31 de Gener del 2018
El passat dimecres 31 de gener els alumnes d'EPA van rebre la visita d'en Javi Benavent, cuiner professional, que els va ensenyar les tècniques per l'elaboració de caramels amb diferents formes, colors i gustos.... Llegir més
 
 
Demostració de desfer mitja canal de porc[Actualitat]Dilluns, 15 de Gener del 2018
El passat dimecres dia 10 de gener, els alumnes del cicle d'elaboració de productes alimentaris van tenir la visita d'en Josep Alsina, professional del sector carni, que ens va ajudar a desfer mitja canal de porc i reconèixer cada una d... Llegir més
 
 
Visita a Olot Meats[Actualitat]Dijous, 14 de Desembre del 2017
El dijous 14 de desembre els alumnes del cicle d'elaboració de productes alimentaris van anar de visita a l'escorxador Olot Meats, on van poder veure de primera mà tot el procés de sacrificat i escorxat dels animals. La responsa... Llegir més
 
 
Jornada tècnica d'elaboració de pa.[Actualitat]Dimecres, 11 d'Octubre del 2017
Una nova Jornada Tècnica va acostar a la nostra cuina professionals del món alimentari. Aquesta vegada  vam tenir la sort de comptar amb Àngel Zamora,  qui ens va acostar a l'art de fer pa . El forner de la Fogaina, ens... Llegir més
 
 
1/5
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10