Ensenyaments
 
ESO Batxillerat
  • Batxillerat
CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > Batxillerat > Batxillerat > El batxillerat
 
Cinc primers premis del Jordi Pujiula per alumnes de l'Institut La Garrotxa.Dilluns, 29 d'Octubre del 2018
El dia 27 d'octubre, a la Sala El Torín d’Olot, va tenir lloc  l’acte de lliurament dels VII premis Jordi Pujiula per a Treballs de Recerca de batxillerat  i Projectes Finals de cicles formatius de FP.  
Dels àmbits que es premiaven de batxillerat (tecnologia, arts aplicades i disseny , ciències naturals i ciències de la salut) tots tres premis van recaure en alumnes que el curs passat feien segon de batxillerat en el nostre centre. Concretament són:  Aina Pellicer que va obtenir el primer premi de l’àmbit de tecnologia amb el treball “Conquerint l’atmosfera”; en Pol Vila que va obtenir el primer premi de l'àmbit de ciències naturals amb el treball " Els enquitreids : Un món desconegut” i l’Aina Foguet, amb el treball “Embaràs 0.0º” primer premi en l’àmbit de ciències de la salut.
Pel que fa als premis als millors projectes finals de cicles formatius, que també s'agrupaven en tres àmbits (ciències aplicades i tecnologia, disseny tècnic i edificació i ciències de la salut i dels aliments); un primer premi i un accèssit van ser per alumnes del nostre institut, ambdòs en l’àmbit de les ciències de la salut i dels aliments, en concret el primer premi va recaure en el projecte “Artemis” presentat per les alumnes Txell Fàbrega i Èlia Medina del cicle de Laboratori clínic i biomèdic, mentre que l’accèssit va ser atorgat al projecte del cicle de Cures Auxiliars d’Infermeria “ La toxoplasmosi. Història de la Mariona” de Haiat Azizi, Dolors Domènech i Ferran Carmona.
Aprofitem aquestes darreres línies per destacar la qualitat dels treballs presentats i  felicitar a tots els premiats i a la resta d'alumnes finalistes, així com als tutors i Equips Docents que han assessorat els diferents projectes ( Eva Sánchez, Rosa Pons, Cati Quintana, Roser Melià, Àngels Bosch i Fina Coromina). 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10